vrouwen

De training "hier ben ik" draait om jouw persoonlijk leiderschap. Wie ben je werkelijk? Door welke waarden en principes wordt jij gedreven? Hoe neem jij beslissingen en welke plaats neemt God daarbij in? Heb je een heldere droom of visie op jouw toekomst? En is deze in lijn met wie je bent, wat je drijft, hoe je handelt en hoe je je presenteert naar buiten toe? Ben jij moeder van..., vrouw van ..., mantelzorger van ..., Of ben jij JIJ?

Hoe motiveer en inspireer jij jezelf en jouw omgeving? Hoe zorg jij ervoor dat je naast moeder zijn en vrouw bent van...ook aandacht en tijd hebt voor jezelf? Belemmer jij jouw eigen ontwikkeling? Hoe maak je jezelf zichtbaar? Deze training is een oprechte, eerlijke en soms confronterende hernieuwde kennismaking met jezelf.

Een impactvolle ervaring die ook effect zal hebben op je privé/werk. Vanuit de principes "je bent van grote waarde" en "leve de Liefde" is de training vooral gericht op ervaringsleren, waarbij reflectie en de dagelijkse praktijk hoog in het vaandel staan. Je krijgt inzicht in jouw eigen blauwdruk, hoe je handelt, reageert en wat je eigenlijk wilt. Dit alles op basis van Bijbelse principes. Het is tijd dat je op staat en schittert.

Door bewust gebruik te maken van wat er al in jou zit aan kracht en wijsheid, kun je leren hoe je jouw vaste denkpatronen los mag laten en jezelf steeds meer mag ontwikkelen tot een vrouw, die haar persoonlijke leiderschapskwaliteiten weet in te zetten. In een veilige en sfeervolle omgeving bouw je samen met andere vrouwen aan de leider in jou!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.