vrouwen

Samen met Petra van den Berg coaching en training ben ik een "vrouwenacademie" gestart www.vernieuwjedenken.nu. We vinden het van groot belang dat we vrouwen helpen zichzelf zichtbaarder neer te zetten in deze maatschappij. Vragen als: Hoe motiveer en inspireer jij jezelf en jouw omgeving? Hoe zorg jij ervoor dat je naast moeder zijn en vrouw bent van...ook aandacht en tijd hebt voor jezelf? Belemmer jij jouw eigen ontwikkeling? Hoe maak je jezelf zichtbaar? zijn bij ons aan de orde van de dag.

We bieden vrouwen diverse activiteiten aan op het gebied van het vernieuwen van je denken. Dit doen we door wandelingen te organiseren met diepgang, kampvuuravonden voor vrouwen, meditatie workshops, een vijfdaagse training Hier ben ik! en nog veel meer. Kijk voor ons huidge aanbod hier.

Door bewust gebruik te maken van wat er al in jou zit aan kracht en wijsheid, kun je leren hoe je jouw vaste denkpatronen los mag laten en jezelf steeds meer mag ontwikkelen tot een vrouw, die haar persoonlijke leiderschapskwaliteiten weet in te zetten. In een veilige en sfeervolle omgeving bouw je samen met andere vrouwen aan de leider in jou!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.