coaching 21st

Vernieuwend werken vanuit je eigen kracht is de basis voor een coachingstraject bij Crioel. We maken gebruik van creatieve denktechnieken om het beste uit jezelf te kunnen halen.  Elk coachingstraject is uniek en speciaal voor jou op maat gemaakt.

Jij gaat als docent op zoek naar de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik. Tijdens de coaching zal ik gebruik maken van de methode ONTDEK & ONTWIKKEL. De methode bestaat uit een rond speelzeil waarop de 7 skills staan, die je nodig hebt in de 21e eeuw, zoals kritisch denken, probleem oplossend handelen, ict geletterdheid, creatief denken, sociale en culturele vaardigheden, samenwerken en communicatie. Deze skills zijn verdeeld in 4 verschillende niveaus, die aangeduid worden door de icoontjes: vergrootglas, radertjes, hart en netwerk. Je kunt jezelf ontwikkelen door jouw skills te ontdekken en te ontwikkelen zodat jouw omgeving ervan kan mee genieten. Hoe je dat doet? Dat bepaal jezelf. Je geeft zelf aan waar je in wilt groeien en hoe je daarmee jouw leerling/student het beste van jezelf kunt geven.

Ik coach jou om je inzicht te geven in jouw kwaliteiten en vaardigheden (skills) die je nodig zult hebben in jouw baan iin deze eeuw. De 21e eeuw. 

Voor wie?

Ben je docent en loop je vast in je werk? Ervaar je druk of weet je niet meer plezier te halen uit je werk? Of wil je erg graag aan de slag met de 21e eeuwse vaardigheden maar weet je niet hoe? Onderga zelf het transformatie traject van automatische piloot-docent naar docent van de 21e eeuw.

De methode werkt echter ook uitstekend voor studenten/leerlingen. Weet je niet welke studie-richting je moet kiezen? Of loop je vast bij het plannen van je huiswerk? Of misschien zit je gewoon niet lekker in je vel? Weet dat je niet de enige bent die met deze vragen rond loopt en dat het geen schande is om hierbij hulp in te roepen. Er zijn je velen voorgegaan. Voor studenten hanteer ik een speciaal betaalbaar tarief, dus dat hoeft geen bezwaar te zijn. Vraag naar de mogelijkheden, want ik help je graag een stapje verder,

Neem hier vrijblijvend contact met ons op.