Dromen komen uit...

Gemaakt door: Janita

Vandaag was dé dag waarop een grote droom van mij is uitgekomen. Sinds ik mijn eigen bedrijf Crioel ben gestart droom ik er al van om een witte auto te hebben met daarop kleurrijke bubbels, die staan voor creativiteit. Met creativiteit ga je dingen zien die eerst voor je verborgen waren, je gaat mogelijkheden ontdekken, kortom je gaat bruisen…..zoals mijn bubbels op de auto laten zien.

Gistermiddag kon ik de auto naar Kits Reclame brengen. Daar werd ik vriendelijk opgevangen. Ze waren nog bezig met het ontwerp. Na wat technische handelingen (de kleuren bleken niet helemaal overeen te komen met het oorspronkelijke ontwerp) en mijn goedkeuring, kon er gedrukt worden. Ik was er eerlijk gezegd niet helemaal gerust op. Zouden de kleuren nu wel goed gedrukt worden? Wat als…? ’s Avonds kreeg ik een berichtje van Kits Reclame dat de kleuren er mooi op waren gekomen. Pffff dat was een enorme geruststelling.

 We hadden afgesproken dat ik vandaag de auto kon ophalen om vier uur. Gelukkig was ik vanochtend aan het werk en vloog de tijd om. Maar na 13.00 uur werd ik steeds zenuwachtiger en kwamen er weer apen en beren op mijn weg…… stel je voor dat het tegenvalt…..vanaf vandaag is er geen weg meer terug…..ik kan nooit meer onzichtbaar over straat.

Tringgggggg

Om 14.oo uur gaat mijn telefoon. Het is de drukker, de auto staat al klaar. Ik mag ‘m komen ophalen. Ik weet niet hoe snel ik mijn schoenen aan moet trekken en mijn oudste zoon vragen of hij mij naar Surhuisterveen kan brengen. Binnen no time is ook hij zover dat we kunnen gaan rijden. Er gaat van alles door me heen. Gezonde spanning, dat wel, maar ik ben ook wel een beetje misselijk.

Na een klein kwartiertje zijn we bijna bij Reclame Kits en terwijl we nog rijden (zoon zit achter het stuur gelukkig) vang ik zo tussen de huizen en bedrijven door een glimp op van mijn nieuwe auto. Ik begin te schreeuwen van ontlading. Mijn zoon schrikt en moet daarna hartelijk lachen. Hij snapt de opwinding denk ik niet helemaal ;)

En dan zien we de auto staan. Prachtig, schitterend. Ik schiet een beetje vol. Mijn droom die uitkomt. Zomaar op een doordeweekse dag, wie had dat gedacht?!

 De drukker loopt samen met mij om mijn auto. De boel ff bekijken en vragen of ik tevreden ben. Maar ach, eigenlijk had hij het niet hoeven vragen, want ik straal van oor tot oor. De jongen die het eigenlijke ontwerp heeft gemaakt komt er ook nog even bijstaan. Dan ineens zegt hij “huh? 21st century skills? Daarover heb ik een spel gemaakt als afstudeerproject tijdens mijn opleiding Communicatie.” Ik kijk hem verbaasd aan. Hoe is het mogelijk? Tegelijkertijd denk ik "Je bent uren bezig geweest met het ontwerp en nu de sticker op de auto is geplakt zie je eigenlijk pas wat er staat. Bijzonder!"  We praten nog even na over de skills en dan is het tijd voor mijn proefrit.

Ik stap in mijn auto en ……er is niets veranderd. Ik rijd net als anders over de weg. Ik kijk nog in mijn spiegels of ik ook ergens een kleurtje zie, maar helaas…van binnenuit is er niks veranderd. Maar aan de buitenkant wel! En zo is het ook met Crioel. Ook al verandert mijn website/aanbod zo nu en dan, van binnen ben ik nog steeds dezelfde en wil ik ondernemende professionals inspireren om hun “creative spark”  te ontdekken.

 

Laat een reactie achter.

Reacties (0)