creative business games

Met Creative business games maak je het verschil. Als je graag jouw bedrijf naar de Next Level wilt brengen is het zeker de moeite van het overwegen waard. We gaan samen op zoek naar jouw unieke methode en dat verbeelden we tot een creative business game waarmee je impact gaat maken in jouw branche.

Doe hier inspiratie op en laat je vooral voorlichten over de mogelijkheden.

trainingen

Trainingen rondom creatief denken vinden meestal incompany plaats. Vooraf gaand aan de bijeenkomst(en) wordt er een uitvoerig intake gesprek afgenomen, zodat de training op maat gegeven kan worden.

workshops

Creatieve denktechnieken kunnen worden aangeleerd door middel van een workshop. Dit kan variëren van een brainstorm tot een storyboard en van een mindmap tot een spel.

Rondom het spel 21st Century Skils GAME worden workshops georganiseerd op basis van interactie en creatieve denktechnieken. Gegarandeerd veel leerplezier.

Daarnaast zet Crioel zich in voor goede doelen. IN 2015 was dat project A21 waarvoor Crioel schilderworkshops heeft georganiseerd waarbij de opbrengst naar de Muskathlon ging van Rosa Kooi.

presentaties

Crioel verzorgt intspiratieve presentaties rondom creatieve denkprocessen. Hoe kun jij jouw denken vernieuwen zodat er ruimte komt voor kansen en uitdagingen? Met aandacht voor de 21st century skills zijn de presentaties interactief van aard.

wandelingen

Speciaal voor professionals in het onderwijs die ondanks de werkdruk, inspectie en bezuinigingen tóch de focus willen houden op hun leerling. Tijdens de wandeling ga ik je handvatten aanreiken om je leerling nog beter te laten leren. Je kunt gaan netwerken met andere deelnemers en je maakt kennis met Crioel.

coaching

Leer via coaching waar jouw hart sneller van gaat kloppen, zodat jij jouw plek in kan nemen en het verschil kunt gaan maken in deze wereld. Geld mag het probleem niet zijn. Heb je ondersteuning nodig maar (bijna) geen financiële middelen, vraag dan naar de mogelijkheden.

media

Je kunt mijn werkzaamheden terug vinden op social media: twitter, facebook, linked in, kranten, magazines, etc.